search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:08
MENU CLOSE

Πειραιάς: Βίντεο-σοκ από την στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου – Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

15.09.2023 17:11
astynomia egklima peiraias – new

Συγκλονιστικά βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες δείχνουν την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά από 68χρονο το πρωί της Παρασκευής.

Η στιγμή της δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα δεξιά από το πεζοδρόμιο ο δράστης να σημαδεύει στο σώμα τον 39χρονο υπάλληλο, ο οποίος στεκόταν στο οδόστρωμα, μπροστά από ένα ΙΧ.

Αφού τον ξάπλωσε στο έδαφος ο δράστης, τον κοίταξε για μερικά δευτερόλεπτα και για να σιγουρευτεί πως τον σκότωσε, του έριξε και μία δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι και αποχώρησε από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά όταν 68χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν νέο άνθρωπο πατέρα τριών παιδιών, επειδή είχε πρόβλημα με το πάρκινγκ.

Ο υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών, έχασε για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δημιουργούσε συνεχώς καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο, όπως και με καταστηματάρχες της περιοχής. Στο παρελθόν μάλιστα είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει, για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων ο ηλικιωμένος δράστης είναι γνωστός στη γειτονιά για τα προβλήματα που δημιουργούσε, ενώ, όπως έχουν καταθέσει δυο επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στη περιοχή, δεν ήθελε τα πάρκινγκ στη γειτονιά.

Το πρωί  της Παρασκευής ο δράστης συνάντησε στην Πραξιτέλους τον άτυχο 39χρονο ο οποίος εργαζόταν σε πάρκινγκ και μετά από έντονη λογομαχία, ανέβηκε στο διαμέρισμα του, πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δυο φορές.

Ο άτυχος 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τζάνειο αλλά ήταν αργά, κατέληξε στην άσφαλτο μπροστά από το πάρκινγκ που εργαζόταν.

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράδοση του δράστη στις αρχές

Εν τω μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την άγρια δολοφονία του 39χρονου παρουσίασε το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό των 100 δευτερολέπτων, εμφανίζονται τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Με τα όπλα στα χέρια, οι αστυνομικοί φαίνεται να συνομιλούν με τον δράστη και περιμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή που αυτός θα βγει από την πολυκατοικία που διαμένει. Όταν ο 68χρονος θα κατέβει από το διαμέρισμα του και θα βγει στο πεζοδρόμιο, οκτώ αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον συλλαμβάνουν. Στο βίντεο ακούγονται και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, να λένε “σκότωσε άνθρωπο!”.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο 68χρονος, μετά από τη δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Μετά τη σύλληψή του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσα να μη βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

«Τώρα σε τελείωσα…»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης προκαλούσε συχνά καυγάδες στη γειτονιά και αφότου πυροβόλησε τον 39χρονο φώναξε «τώρα σε τελείωσα…».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι «κάποια στιγμή το περιμέναμε ότι θα συμβεί, παρά τις συνεχείς μας προτροπές να ηρεμήσει».  Περιγράφοντας το προφίλ του, ανέφεραν ότι ο 68χρονος ήταν αρκετά μοναχικός, δεν είχε οικογένεια, ζούσε μόνος του. Δεν είχε επαφές με κανέναν.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Έντονο ξέσπασμα της ιατροδικαστού Δημακοπούλου – Κατήγγειλε ότι δεχεται απειλές, τι απάντησε η πρόεδρος

Ανοίγει από τις 17:00 η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο για τα ΙΧ

Πετράλωνα: Σοβάδες έπεσαν σε κεφάλια μαθητών – Τραυματίστηκαν ελαφρά 3 παιδιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07