search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Καντίροφ: «Απαντά» με βίντεο στις φήμες πως έπεσε σε κώμα – H συμβουλή και ο «καθαρός αέρας»

17.09.2023 15:21
kantirof_video

Με βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο Telegram απάντησε ο Ραζμάν Καντίροφ στις φήμες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μόσχας, ακόμη και να έχει πέσει σε κώμα.

Ο Τσετσένος ηγέτης διαψεύδει τις αναφορές περί ασθένειας, ενώ διακρίνεται να βαδίζει σε έναν δρόμο (άγνωστο πού) και μέσα στη βροχή.

«Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Η βροχή είναι απόλυτα αναζωογονητική», λέει, αναφέροντας πως έχει πως «περπάτησε ήδη 11 χιλιόμετρα».

Τις προηγούμενες ημέρες, ξένα και ουκρανικά ΜΜΕ εμφάνιζαν τον εκπρόσωπο των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου, Andriy Yusov, να δηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας του Καντίροφ είναι εξαιρετικά επιδεινωμένη, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό στο πεδίο της μάχης, αλλά πιθανότατα σε προϋπάρχουσες ασθένειες χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η είδηση έκανε τον γύρο των social media, ενώ υπήρξαν σχετικές αναφορές σε ρωσικά και τσετσενικά κανάλια στο Telegram. 

Οι «πληροφορίες» για την κατάσταση της υγείας του Καντίροφ, που είναι στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, προκάλεσε ανησυχία και εικασίες για την επόμενη ημέρα.

Υπήρξαν εμπειρογνώμονες που υποστήριξαν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να προσπαθήσει να διατηρήσει τη σταθερότητα στην περιοχή, διορίζοντας έναν αξιόπιστο διάδοχο, ενώ άλλοι εξέφρασαν φόβους ότι η κατάσταση θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένες εντάσεις και αστάθεια.

Κι αυτά, χωρίς να επιβεβαιώνει η ρωσική πλευρά επισήμως την κατάσταση της υγείας του στενού συμμάχου του Πούτιν.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη στη Λαμπεντούζα από Μελόνι και Φον ντερ Λάιεν – Σχέδιο δράσης 10 σημείων για το προσφυγικό

Πλημμύρες στη Λιβύη: Στους 11.300 νεκρούς ο απολογισμός των θυμάτων στη Ντέρνα

Καναδάς: Μεγάλες ζημιές εξαιτίας της καταιγίδας Λι – Ένας νεκρός λόγω της κακοκαιρίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:13