search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Η Κέιτι Πέρι άφησε να εννοηθεί ότι γνώριζε «την αλήθεια» για τον πρώην της Ράσελ Μπράντ

18.09.2023 18:17
perry brand

Η Κέιτι Πέρι υπαινίχθηκε ότι γνώριζε τα μυστικά του Ράσελ Μπραντ χρόνια πριν έρθουν στο φως οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε μια συνέντευξη του 2013 στη Vogue, η οποία ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω της έρευνας εναντίον του Μπραντ, η τραγουδίστρια μίλησε για τον «έλεγχο» που της ασκούσε ο πρώην σύζυγός της και τον «πραγματικά οδυνηρό» γάμο τους.

Η Πέρι είχε πει ότι ήταν «ερωτευμένη» με τον Μπραντ όταν τον παντρεύτηκε στην Ινδία τον Οκτώβριο του 2010. Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν μόλις 14 μήνες αργότερα αφού εκείνη έλαβε ένα sms από τον Μπραντ με το οποίο της ζητούσε να χωρίσουν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2011.

Παραδέχτηκε ότι αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της για τον χωρισμό – μέχρι που «ανακάλυψε την πραγματική αλήθεια» για τον κωμικό.

«Στην αρχή όταν γνωριστήκαμε ήθελε ισότητα μεταξύ μας και νομίζω ότι πολλές φορές οι ισχυροί άντρες θέλουν την ισότητα, αλλά πολλές φορές όταν την έχουν λένε “δεν μπορώ να διαχειριστώ την ισότητα”. Οπότε αυτό ήταν πραγματικά επώδυνο και ο έλεγχος που ασκούσε ήταν κάτι που προκαλούσε αναστάτωση».

«Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το τέλος του γάμου μας, αλλά μετά ανακάλυψα την αλήθεια, την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί την κρατάω “κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιο μου για μια βροχερή μέρα”. Το άφησα να περάσει και είπα, “Αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα. Αυτό με ξεπερνά”. Οπότε έχω προχωρήσει από αυτό το σημείο».

Η Πέρι δεν έχει αποκαλύψει σε ποια «αλήθεια» αναφερόταν σε εκείνη τη συνέντευξη, αλλά πολλοί θαυμαστές της εικάζουν ότι αναφερόταν στο σκοτεινό παρελθόν του Μπραντ εν μέσω της νέας έρευνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τέσσερις γυναίκες κατηγορούν τον Μπραντ για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση σε περιστατικά που φέρεται να έλαβαν χώρα από το 2006 και το 2013 σε μια έκθεση-βόμβα που δημοσιεύτηκε το Σάββατο από τους The Sunday Times.

Μια γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε «πάνω σε τοίχο» στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το 2012. Υποστήριξε στην εφημερίδα ότι έχει ιατρικά αρχεία για να τεκμηριώσει την καταγγελία της αφού διέφυγε σε κέντρο βιασμού για βοήθεια την επόμενη μέρα.

Ένα δεύτερο θύμα ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο Μπραντ ήταν σε μια «συναισθηματικά καταχρηστική και ελεγκτική» σχέση όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 31. Ισχυρίστηκε ότι ο κωμικός της επιτέθηκε και μάλιστα την ανέφερε ως «παιδί» σε όλη τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης τους.

Ο Μπραντ αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις «εξαιρετικά ανησυχητικές» κατηγορίες σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσω Instagram την Παρασκευή, μία ημέρα πριν από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης.

«Έχω λάβει δύο άκρως ανησυχητικές επιστολές, μια από μια τηλεοπτική εταιρεία mainstream μέσων ενημέρωσης, μια από εφημερίδα, που απαριθμούσαν μια σειρά από κραυγαλέες και επιθετικές συμπεριφορές. Μέσα σε αυτή τη λιτανεία εκπληκτικών επιθέσεων, υπάρχουν μερικές πολύ σοβαρές κατηγορίες τις οποίες διαψεύδω απολύτως», είπε.

«Όταν ήμουν στον κινηματογράφο, και όπως έχω γράψει εκτενώς στα βιβλία μου, ήμουν πολύ, πολύ άτακτος. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ασωτίας, οι σχέσεις που είχα ήταν απολύτως πάντα συναινετικές», υποστήριξε ο Μπραντ.

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Σταμούλης: Ράκος ο ηθοποιός στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του

Σεργουλόπουλος σε Σπύρο Παπαδόπουλο: «Γιατί ζητούσες χρήματα για να έρθεις καλεσμένος;» (Video)

Κρις Ροκ: Έκανε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:00