search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: «Κέρδισαν και οι δύο αλλά περισσότερο ο… Παύλος Κασσελάκης» – Γέλια στο πλατό με το λάθος του Ευρωβουλευτή (video)

18.09.2023 10:16
papadimoulis_dimitris_new

Ένα λάθος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε γέλια στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εν τη ρύμη του λόγου μπέρδεψε το μικρό όνομα του θριαμβευτή των εσωκομματικών εκλογών Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο και αποκάλεσε… Παύλο.

«Τις τελευταίες ημέρες φαινόταν μια πόλωση μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και φαίνεται ότι από αυτούς που ήρθαν και ψήφισαν και ξεπέρασαν κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κέρδισαν και οι δύο αλλά περισσότερο ο…. Παύλος ο Κασσελάκης» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Στέφανος Κασσελάκης» τον διόρθωσαν αρχικά οι παρουσιαστές, με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει ωστόσο στη συνέχεια: «Καλά το είπατε, Παύλος Κασσελάκης, το είπατε πολύ ωραία, συγγνώμη για τη διόρθωση», αναφερόμενος έτσι εμμέσως στη δημόσια στήριξη του Παύλου Πολάκη στον νικητή του πρώτου γύρου.

«Να γίνει ντιμπέιτ»

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά με το προβάδισμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν».

Διαβάστε επίσης:

Το δώρο του Αλβανού Υπουργού Δημόσιας Τάξης στον Γιάννη Οικονόμου (Video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι το «ενέπλεξαν» με την νίκη Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ –  Τι απαντούν

Η αναφορά του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για τη γιορτή της κόρης του και οι ευχές της Μαρέβας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:45