search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Champions League: «Με το δεξί» Μπαρτσελόνα και Παρί – Επικό φινάλε στο Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης (Videos)

20.09.2023 00:56
champions-new

Με δύο γκολ και ασίστ του Ζοάο Φέλιξ, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε στο ρελαντί την Αντβέρπ στη Βαρκελώνη (5-0), στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου του Champions League.

Φορτσάροντας στο πρώτο εικοσάλεπτο, η Μπάρτσα έφτασε σε μια επιβλητική νίκη, τη σεζόν που καλείται να βάλει τέλος στην «μαύρη» διετία που την ήθελε να αποκλείεται στην φάση ομίλων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα νίκησε στο «Παρκ Ντε Πρενς» την ακίνδυνη Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 και πήρε «κεφάλι» στον όμιλο.

Οι Παριζιάνοι είναι στο +2 από τη Νιούκαστλ και τη Μίλαν, οι οποίες νωρίτερα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. «Ξεκλείδωσε» το ματς ο Κιλιάν Μπαπέ, «καθάρισε» ο πρώην των Βεστφαλών, Ασράφ Χακίμι.

Μυθικά πράγματα στο «Ολίμπικο»

Απίθανα πράγματα στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο που αρνούνταν να χάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για χρόνια με τα όσα έγιναν στο φινάλε, οι Ιταλοί «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας από τους «ροχιμπλάνκος» (1-1) με «χρυσό» σκόρερ του τερματοφύλακά τους, Ιβάν Προβεντέλ, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φέγενορντ αποδείχθηκε πως είχε εύκολο έργο «καθαρίζοντας» τη Σέλτικ με σκορ 2-0 μέσα στο Ρότερνταμ, εκμεταλλευόμενη φυσικά και το γεγονός πως οι Σκωτσέζοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Μαχαιρώθηκε οπαδός της Νιούκαστλ στο Μιλάνο – Σκληρές εικόνες

Champions League: Το… ταξίδι στα αστέρια επιστρέφει!

Σλούκας για τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ να φορέσω αυτή την ομορφιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:34