search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:31
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: Το ντουέτο με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά στο Instagram

20.09.2023 21:36
kaith_garmpi_dimitris_sxoinias
NDP

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να μοιραστεί εάν βίντεο με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά στα social media. Με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, μαμά και γιος τραγούδησαν μαζί το «Ζήσαμε».

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζονται συχνά κοινά στιγμιότυπα και βίντεο στα social media μαζί τον γιο τους.

Η τραγουδίστρια πόσταρε, αυτή τη φορά, το ντουέτο της με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και φυσικά δέχτηκαν πολύ καλά σχόλια από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Να θυμίσουμε ότι μιλώντας για τον γιο της η Καίτη Γαρμπή έχει αναφέρει: «Ο Δημήτρης για να φτάσει εδώ πέρασε από τις συμπληγάδες του πατέρα του. Αν δεν περνούσε δεν θα ήταν εδώ. Είναι πολύ αυστηρός ο Διονύσης αλλά τον πιστεύει, τον θαυμάζει και έχει δώσει την ευχή του. Το είδωλό του είναι ο πατέρα του. Τον καμαρώνω γιατί τον πιστεύω πολύ. Πιστεύω στη φωνή και το ταλέντο του. Πάνω από όλα όμως είναι ένα παιδί με ήθος».

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Συγκλόνισε η Αμάντα με την εξομολόγησή της – «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά»

Cash or Trash: Έρωτας μετ’ εμποδίων στο πλατό – «Στην πρώτη μας γνωριμία δεν ήξερα ότι είναι Τούρκος»

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Το σινάφι μας δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05