search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:50
MENU CLOSE

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μία ημέρα μετά τον γάμο του

25.09.2023 19:43
aggelopoulou-12-new

Σε πένθος βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του, μία μέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του αγαπημένου της γιου, το απόγευμα της Κυριακής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μάιλι Σάιρους: Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα και εξέπληξε τους followers! (Photos)

Μποσταντζόγλου για Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω» (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε για Σασμό, τη σχέση του με τη Βανδή, αλλά και τον γιο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42