search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Έρωτας φυγάς» και την Παρασκευή

25.09.2023 18:15
erotas-figas-new

Οι τρεις πρώτες επιλογές της ημέρας υποδηλώνουν την κινητικότητα των τηλεθεατών. Στις προτάσεις της Παρασκευής τις περισσότερες προτιμήσεις συγκέντρωσε η καθημερινή σειρά του Open «Έρωτας φυγάς», η οποία φέτος μεταδίδεται αμέσως μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όταν τελείωνε ο «Έρωτας φυγάς» στο Open, άρχιζε στον Σκάι η επίσης καθημερινή σειρά «Οι Πανθέοι» στον Σκάι, τρίτη στη σειρά προτιμήσεων των τηλεθεατών, σύμφωνα με τη Nielsen, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο της σειράς εποχής, η οποία αποτελεί μεταφορά του κολοσσιαίου λογοτεχνικού έργου του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη στην τηλεόραση, άρχιζε στο Mega, σε επανάληψη το «Στο παρα πέντε» το δεύτερο κατά σειρά απόδοσης πρόγραμμα της ημέρας.

Στη μεταβατική περίοδο έως την έναρξη του συνόλου των νέων παραγωγών κάθε είδους, διατήρησαν τη δυναμική τους οι κωμικές σειρές παλαιότερων σεζόν ωστόσο στο top 10 της ημέρας πλασαρίστηκαν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», η σειρά «Η παραλία» αλλά και ειδησεογραφικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην «εποχή Κασσελάκη»

Fame Story: Ποιος το παρουσιάζει, πότε κάνει πρεμιέρα – Αυτοί είναι οι 4 κριτές (Video)

Ρεπορτάζ «γκαζόζα» για τον Στέφανο Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43