search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Συγνώμη από Κασσελάκη στον Καλπάκη για την αντικατάστασή του χωρίς να τον ενημερώσει

28.09.2023 17:17
kasselakis

Με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέργιο Καλπάκη είχε συνάντηση στη Βουλή νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στόχος να του ζητήσει συγνώμη και προσωπικά για το «φάουλ» της Δευτέρας, όταν ανακοινώθηκε ότι εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη, χωρίς ο μέχρι εκείνη τη στιγμή εκπρόσωπος να έχει ενημερωθεί, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης ο Στέργιος Καλπάκης με «αποχαιρετιστήρια» ανάρτησή του σε κατά τα άλλα ενωτικό ύφος σημείωνε πως για την αντικατάστασή του ενημερώθηκε από τις ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου, Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος του ζήτησε συγνώμη.

Ακολούθως χθες τον βράδυ με μήνυμα ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Στέργιο Καλπάκη σε συνάντηση σήμερα στη Βουλή, όπου εκεί του ζήτησε και ο ίδιος συγνώμη, με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου – σύμφωνα με πληροφορίες  – να σχολιάζει ότι «το ατόπημα έγινε δημόσια αλλά η συγνώμη κατ΄ ιδίαν», όμως «η πολιτική γίνεται δημόσια».

Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια συνέβησαν και με τον πρώην διευθυντή της ΚΟ Θανάση Θεοχαρόπουλο ο οποίος επίσης έμαθε την αντικατάστασή του από τον Γιώργο Τσίπρα, από τις ιστοσελίδες. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σύντομη συνομιλία με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κώστα Ζαχαριάδη, και δεσμεύθηκε ότι θα τον καλέσει στο γραφείο του τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαξίμου η Επίτροπος για τις Διεθνείς Εταιρικές Σχέσεις – Τι συζητήθηκε

Νίνα Κασιμάτη: «Casus Belli η απομάκρυνσή μου από το Συμβούλιο της Ευρώπης» – Αιχμές κατά των συμβούλων Κασσελάκη

Απάντηση Φάμελλου σε Μητσοτάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπείται θεσμικά και τεκμηριωμένα στη Βουλή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:18