search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:28
MENU CLOSE

Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις – Είναι μια συνεχής μάχη» (Video)

28.09.2023 13:45
stavros-theodorakis-new

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- σε όλα αυτά που του δίδαξε η δοκιμασία αυτή.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι πρόκειται για μια νόσο από την οποία δεν «ξεμπερδεύει» κανείς εύκολα.

«Καλά είμαι. Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις και πρέπει να σεβόμαστε ότι αυτή είναι μία συνεχής προσπάθεια και δεν το λέω για εμένα αλλά το λέω για γυναίκες, που πολλές φορές τα σημάδια του καρκίνου είναι πολύ φανερά πάνω τους. Είναι μια συνεχής μάχη. Από εκεί και πέρα εγώ είχα την υποχρέωση να μιλήσω γιατί τότε ήμουν πολιτικός αρχηγός» είπε και πρόσθεσε:

«Στην Αμερική απαγορεύεται. Και να ήθελα να το κρύψω, η υγεία και ο ιατρικός φάκελος είναι ανοιχτός στο Κονγκρέσο και στην Γερουσία ή όπου είσαι. Αγάπησα λίγο παραπάνω τη ζωή, που πάντα την αγαπούσα και φοβήθηκα λίγο παραπάνω το τέλος μου που πάντα το φοβάμαι. Όταν προσεγγίζεις τα χειρουργικά κρεβάτια, προφανώς φοβάσαι λίγο παραπάνω για το τέλος. Όταν επιστρέφεις από αυτήν την περιπέτεια, μπορείς να τη βάλεις υπέρ σου»

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας μαθαίνει για τον Αστέρη και την Αργυρώ και γίνεται έξαλλος (Videos)

ΕΣΡ: Αιφνιδιαστική σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη νέα σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Σου χρωστάω τη ζωή μου…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42