search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:44
MENU CLOSE

Star: Η συνέντευξη Κασσελάκη «απογείωσε» την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου

29.09.2023 18:04
KASSELAKHS_STAR
Eurokinissi

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στο Star «εκτόξευσε» την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού, στο οποίο φιλοξενήθηκε από την Μάρα Ζαχαρέα.

Η συγκέντρωση τηλεθεατών στο κεντρικό δελτίο του καναλιού της Κάτω Κηφισίας επηρέασε τη συνολική δυναμική του σταθμού και ήταν το κορυφαίο πρόγραμμα του στην χθεσινή ημέρα, ξεπερνώντας ακόμα και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» πυ πρόκεται για σταθερή τηλεοπτική αξία.

Το κεντρικό δελτίο του Star αποτέλεσε επιλογή για 475.000 τηλεθεατές και ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση από κάθε άλλο της ίδια τυπολογίας. Δεύτερη επιλογή μεταξύ των ειδησεογραφικών εκπομπών ήταν το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, το οποίο προτίμησαν για την ενημέρωση τους 446.000 τηλεθεατές, σχεδόν 10.000 λιγότεροι από εκείνους που κατευθύνθηκαν στη συχνότητα του Star μερικές ώρες αργότερα για το κεντρικό δελτίο του λόγω της συνέντευξης Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Ορέστης πολιορκεί στενά τη Δήμητρα (Video)

Στο «σφυρί» η The Telegraph και το The Spectator

Action 24: Πρεμιέρα Μητσικώστα με  Στέφανο Κασσελάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου στο «Mitsi Var»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:43