search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:24
MENU CLOSE

Fame Story: H χειρονομία του Light που έκανε τον Κοκλώνη να «παγώσει» και το… γαλλικό (Videos)

01.10.2023 08:04
Light

To Fame Story επέστρεψε μετά από 21 χρόνια απουσίας και η Μουσική Ακαδημία άνοιξε τις πόρτες της με την υπογραφή της Barking Well Media.

Ο Νίκος Κοκλώνης καλησπέρισε τηλεθεατές και κοινό, και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές του talent show. Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light ανέβηκαν με τη σειρά στη σκηνή.

Ο τράπερ έκανε τον παρουσιαστή να …παγώσει προσωρινά, όταν επέλεξε να «οπλίσει» ένα αόρατο όπλο με το χέρι του και να σημαδεύσει το κοινό. «Ήρεμα» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το πρώτο live κύλησε με σχετική ηρεμία μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή η Andrew Punch. Τότε ήταν που έφυγε το πρώτο γαλλικό από τον Light.

«Δεν θα σου κρύψω ότι, πριν ξεκινήσεις να κάνεις το performance σου, ήμουν αρκετά σκεπτικός γιατί άκουσα πολλά πράγματα. Ροκ, πανκ, ρεμπέτικο, ραπ και λέω “τι αχταρμάς είναι αυτός, τι θα δούμε τώρα”. Μπορώ να είμαι ειλικρινής, μου επιτρέπετε; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις performance κρίντζαρα λίγο από την περιγραφή! “Ω ρε μ@λ@k@” λέω», του ξέφυγε.

«Έλα ρε Light» του είπε ο Νίκος Κοκλώνης για να σχολιάσει ο Αντώνης Ρέμος με χαμόγελο πως «τον πιάσαμε τον λαγό, παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θα’ θελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ» (Video)

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Είπα σε μια κοπέλα ότι αδυνάτησε και ένα σπουδαστής μου είπε πως αυτό είναι bodyshaming»

Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την Αφροδίτη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07