search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:52
MENU CLOSE

Viral το βίντεο Πελετίδη: «Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από καλύτερα στάδια της χώρας μας»

03.10.2023 21:55
panpeloponnisaikao- new

Με ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων, που ανέβασε στο TikTok ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δείχνει πώς η δημοτική αρχή της Πάτρας κατάφερε να μετατρέψει ένα απαξιωμένο και χωρίς άδεια λειτουργίας συγκρότημα γηπέδων, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε ένα σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό χώρο αθλητικών διοργανώσεων.

@peletidis.lasypatras

Παμπελοποννησιακό Στάδιο – Το λαϊκό Στάδιο, το στολίδι της Πάτρας Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης. #i_patra_exei_dimarxo #η_πατρα_εχει_δημαρχο #peletidis #πελετιδης #kostas_peletidis #κωστας_πελετιδης #laiki_suspeirosi_patras #λαικη_συσπειρωσης_πατρας #laiki_suspeirosi #λαικη_συσπειρωση #patra #πατρα #παμπελοποννησιακο #pampeloponnisiako

♬ πρωτότυπος ήχος – Κ. Πελετίδης -Λαϊκή Συσπείρωση

Ο κ. Πελετίδης εξηγεί πώς ο χώρος με ελάχιστα έξοδα και με προσωπική δουλειά των δημοτικών υπαλλήλων αποδόθηκε στους αθλητές της Πάτρας και στους πολίτες, ενώ φιλοξενούνται πλέον και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο νυν δήμαρχος Πάτρας είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μετά από δύο θητείες στον δημαρχιακό θώκο.

Διαβάστε επίσης:

O «Φαμελλάκης» και ο… «Βαρίδης» – Πολιτική αντιπαράθεση με λογοπαίγνια

Ειρωνικός Βορίδης στη Βουλή – Αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «Φαμελλάκη»

«Πρωθυπουργικό» εκλογικό σποτ του Μπέου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48