search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39
MENU CLOSE

Φάρμα: Όταν οι παίκτες μαθαίνουν για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία (Video)

04.10.2023 09:12
farma-new

Τους παίκτες της Φάρμας επισκέφθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταφέροντας, ωστόσο, μια δυσάρεστη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ενημέρωσε σχετικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με κάποιους παίκτες να ταράζονται ιδιαίτερα, καθώς είναι από τον Θεσσαλικό κάμπο.

«Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε» πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παλάτζας επικοινώνησε με την οικογένειά του που βρίσκεται στη Θεσαλία, ενώ η πρώτη του σκέψη ήταν να φύγει από το παιχνίδι.

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;» ρωτούσε, ακούγοντας στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής τον συνεργάτη του να κλαίει με λυγμούς.

«Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι. Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε;», ρώτησε ο Νίκος στην κάμερα απελπισμένος. 

«Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω στη Φάρμα, έφυγα με κρύα καρδιά. Ήθελε ο τόπος ο δικός μας έναν νέο άνθρωπο να δείξει τι σημαίνει επαρχία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως το παράδειγμα το δίνω, το μήνυμα το στέλνω στους ανθρώπους» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Με τον «Σασμό» στην κορυφή τηλεθέασης των προγραμμάτων άρχισε η εβδομάδα

Τηλεθέαση: Με πρωτιά «άνοιξε» η εβδομάδα για τον Alpha (πίνακας)

Netflix: Ο λόγος για τον οποίον θέλει να «μιλά» ελληνικά – Σε ώριμο σημείο οι επαφές για συμφωνία με τον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:38