search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Μετά τον Κασαπίδη, ο Μητσοτάκης παρέχει στήριξη και στον Ζέρβα

04.10.2023 21:50
METSOTAKES_ZERBAS
Eurokinissi

Απλόχερη… στήριξη σε υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίοι μοιάζουν να δυσκολεύονται ενόψει της κρίσιμης κάλπης της Κυριακής παρέχει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, μετά την επίσκεψή του στην Κοζάνη και το… μπουστάρισμα που επιχείρησε να κάνει στην υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη, ο πρόεδρος της ΝΔ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του δημάρχου της πόλης και εκ νέου υποψηφίου Κωνσταντίνου Ζέρβα στον οποίο και εξέφρασε τη στήριξή του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαι εδώ για να επαναλάβω τη στήριξή μου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο σε δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις όπως ξέρετε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα όμως έχουμε κάθε λόγο να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».

Προσέθεσε, δε, ότι «η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που κουβαλάει μεν χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές. Αλλάζει όμως, και αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αλλάζει μέσα από σημαντικές δημόσιες επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Είχα την ευκαιρία σήμερα το μεσημέρι να βρεθώ μαζί με τον Δήμαρχο στην υπογραφή της σύμβασης λειτουργίας και συντήρησης του νέου Μετρό, που θα λειτουργήσει μέσα στο 2024».

«Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για τις σημαντικές επενδύσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης για να αλλάξει όψη η Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσω, όμως, για τις πολλές ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Μία Θεσσαλονίκη η οποία μπορεί πια να προσελκύει ξένους επενδυτές, μία Θεσσαλονίκη η οποία μετατρέπεται σε επιχειρηματικό πόλο ολόκληρων των Βαλκανίων αλλά ταυτόχρονα σε ένα κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης, παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας» είπε ο πρωθυπουργός.

Και συμπλήρωσε ότι «αυτή είναι η Θεσσαλονίκη την οποία οραματιζόμαστε. Το όραμα μας είναι κοινό, το όραμα το οποίο συμμεριζόμαστε, εγώ και ο Κωνσταντίνος -μιλάω τώρα και με την ιδιότητά μου πια ως βουλευτή Θεσσαλονίκης», προσθέτοντας μάλιστα ότι «ζητώ και από τα στελέχη της παράταξής μας να αφήσουμε στην άκρη αυτή τη στιγμή τις όποιες πίκρες που αναπόφευκτα μπορεί να προκύπτουν μέσα από μία τετραετή δύσκολη διακυβέρνηση, να στηρίξουμε τον Κωνσταντίνο, να κερδίσουμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας στη Νίκαια: «Φτάνει πια! – Ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις κάλπες»

Το συγκινητικό «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Γιάννη Ιωαννίδη

Να κόψει την… όρεξη συνταξιούχων δικαστών για αναδρομικά επιχειρεί η κυβέρνηση, μετά την απόφαση-βόμβα του Ελεγκτικού Συνεδρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44