search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Fame Story: «Λύγισε» ο Δημήτρης – «Όταν ο αδερφός μου πέθανε, ο πατέρας μας εξαφανίστηκε» (Video)

05.10.2023 10:58
famestory-dimitris-new

Σε μια πιο προσωπική του στιγμή αναφέρθηκε ο Δημήτρης στο Fame Story μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας, με τον τραγουδιστή να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τη σχέση του με τους γονείς του.

Ειδικότερα, ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του Star αποκάλυψε ότι ανέκαθεν υπήρχε μια απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα του. Έπειτα, αναφέρθηκε σε ένα τραγικό συμβάν που βίωσε η οικογένειά του όταν ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή. Μετά από αυτό, ο πατέρας του εξαφανίστηκε, αποκάλυψε.

«Δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση με τον πατέρα μου. Γενικά, όταν έγινε όλο το σκηνικό που έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μας. Έφυγε εντελώς. Χώρισαν με τη μαμά μου, ο ένας έριξε το φταίξιμο στον άλλον και χώρισαν πάρα πολύ άσχημα. Εμείς, εγώ με τον άλλον αδελφό μου, μεγαλώσαμε με την μαμά μου. Όταν χώρισαν ήμουν 9 χρονών και όταν πέθανε ο αδελφός μου, το διέλυσαν. Τα θυμάμαι όλα λες και ήταν χτες» είπε και πρόσθεσε:

«Γενικά υπήρχε πολύ θλίψη, πολύς πόνος. Δεν ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω συγχωρήσει τουλάχιστον τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει κακό. Και δεν μιλάω για άλλους, μιλάω για την οικογένεια μου. Τους έχω συγχωρήσει γιατί και εκείνοι πιστεύω πως δεν ήξεραν τι έκαναν. Σίγουρα δεν θα ήθελαν ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς να περάσουμε αυτά που περάσαμε ούτε να χάσουμε τον αδελφό μου.

Η μαμά μου είναι ένα άτομο που ακόμα μέχρι και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, δεν θα υπάρξει στιγμή που θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο και δεν θα μου ζητήσει συγγνώμη. Εγώ όμως τις έχω πει χίλιες φορές ότι δεν έχω να της συγχωρήσω κάτι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να συγχωρήσω στη μαμά μου. Είναι τα πάντα για μένα. Είναι το είδωλο μου, ο άνθρωπος που μπορώ να στηριχτώ, μπορώ να της μιλήσω πλέον για τα πάντα και δεν με απασχολεί τι έχει γίνει παλιά γιατί η μαμά μου δεν έχει πλέον καμία σχέση με αυτό που ήταν»

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφαία θέση τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» την Τρίτη – Ρυθμιστής της κατάταξης στην κορυφή  η «Μάγισσα»

Με ρελάνς ο ΑΝΤ1 αναδείχθηκε πρώτος σε τηλεθέαση την Τρίτη

Σασμός: Η ηθοποιός που αποχώρησε και το αποκάλυψε στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34