search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:53
MENU CLOSE

Νάξος: «Θα μεγαλώσουμε το παιδί σαν δικό μας», είπε ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου (video)

05.10.2023 16:08
moro_0510_1460-820_new
credit: pixabay

Για τη συγκλονιστική ιστορία της 13χρονης μαθήτριας, που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου στη Νάξο χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος, μίλησε ο πατέρας της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πατέρας της 13χρονης είπε αρχικά πως η κόρη του και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το μωρό θα το μεγαλώσουν εκείνος και η σύζυγός του, σαν δικό τους παιδί. 

«Το μωρό είναι πολύ καλά. Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», είπε.

Όπως σημείωσε, η 13χρονη δεν τους έχει πει τίποτα ακόμα για τον πατέρα του παιδιού και οι ίδιοι δεν έχουν πρόθεση να ζητήσουν ευθύνες.

Σε ερώτηση αν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη του παιδιού, είπε: «Δεν ξέραμε τίποτα, αν ξέραμε θα την είχαμε πάει σε μια σωστή κλινική να γεννήσει. Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό».

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες Belharra: «”Κλείνουν” Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο – Δεν περνάει τίποτα», είπε ο αντιναύαρχος Εγκολφόπουλος (video)

Μακελειό στη Λούτσα: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά ειδοποίησέ με» – Τα μηνύματα που έστελνε ο 32χρονος στην Τουρκία

Πλημμύρες: Συναγερμός για επικίνδυνα χημικά στα μολυσμένα νερά των πληγεισών περιοχών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:50