search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Πρωταγωνιστές: Ο Κασσελάκης στην πρεμιέρα της εκπομπής

05.10.2023 14:54
Πρωταγωνιστές_1

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη πρώτο στη σειρά των «Πρωταγωνιστών» του, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανοίξει απόψε (00.15) στον Alpha το νέο κύκλο εκπομπών του.

Θα προβληθεί μια μεγάλη πολιτική και προσωπική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, ενημερώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης , ο οποίος έχει σταχυολογήσει κάποια χαρακτηριστικά σημεία- ατάκες από τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων:

  • «Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε».
  • « Να κρατικοποιήσουμε τη ΔΕΗ. Έχει αποδειχθεί σε διάφορες χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα δημόσια αγαθά, όταν διοικούνται με όρους κερδοσκοπικούς, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνία».
  • «Εννοείται πως εγώ έχω άλλο στυλ από τον Παύλο (σ.σ. Πολάκη). Όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό, αλλά ο Παύλος είναι δυναμικός και προσπαθεί πραγματικά για τον κόσμο που δεν έχει φωνή, για ένα σύστημα το οποίο είναι στημένο απέναντι στον απλό πολίτη. Και μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι στην κοινωνία».
  • «Υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία στην Ελλάδα που θέλει να ξεφύγει από το «Συριζαίος» και το «Νεοδημοκράτης» στο Νοσοκομείο, στο Πανεπιστήμιο, στη Δικαιοσύνη, στο Δημόσιο. Ακριβώς αυτό πρέπει να αλλάξουμε (…) Είμαι υπέρ της αντεπίθεσης της κοινής λογικής. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει η ΝΔ να προσβάλει πολλά συμφέροντα που ευθυγραμμίζονται μαζί της. Και δεν το κάνει».
  • « Είμαι ευρωπαϊστής. Πάρα πολύ. Και θα ήθελα η Ελλάδα να είναι σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα σε όλους τους θεσμούς της και ειδικά στη Δικαιοσύνη, τον μεγάλο ασθενή της χώρας μας. Είμαστε 27 στους 27. Για να είσαι 27 στους 27 σε απονομή Δικαιοσύνης, στον ρυθμό απονομής Δικαιοσύνης, πρέπει να προσπαθήσεις να το πετύχεις για να είσαι τελευταίος».
  • « Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ -ο Τάιλερ κι εγώ- θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο «Μαθιός» και η «Βασιλική» βγάζουν selfie στα γυρίσματα! (Photo)

Φάρμα-spoiler: Η Μονομαχία Αποχώρησης  ξεκινά με τη Νάσια και την Πηνελόπη (Video)

ΕΡΤ: Πάρτι προσλήψεων ενώ μόνιμο προσωπικό βρίσκεται στον «πάγο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:08