search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:00
MENU CLOSE

Βρετανία: «Απασφάλισε» ο ξάδερφος του Καρόλου – Χαρακτήρισε «τρελή» τη Μέγκαν και ανέφερε πως «η Καμίλα κάπνιζε μαριχουάνα»

05.10.2023 16:52
karolos-new

O Έντουαρντ φον Άνχαλτ, ξάδερφος του βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας, σε συνέντευξή του αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες που αμαυρώνουν την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.

Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, ο 81χρονος Γερμανός δεν δίστασε να αποκαλύψει πληροφορίες που δείχνουν ότι γνωρίζει αρκετά καλά τα μέλη του Οίκου Γουίνδσορ.

Μάλιστα, τα πυρά που εκτόξευσε είχαν δύο στόχους: τη δεύτερη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα και την γυναίκα του δευτερότοκου γιου του, Δούκα του Σάσεξ, Μέγκαν.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gente», ο Γερμανός ευγενής δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο Κάρολος δεν ήθελε ποτέ να γίνει βασιλιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», ο Έντουαρντ στη διάρκεια της συνέντευξής του έκανε την πιο σφοδρή κριτική του στην μητέρα των δύο παιδιών του πρίγκιπα Χάρι«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ψυχικά άρρωστη και εντελώς τρελή», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Κάρολος είχε ένα τεράστιο τραύμα που η Καμίλα το θεράπευσε. Στο παρελθόν, δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με κάποιον που τον ακουμπούσε αυθόρμητα. Αν κάποιος έβαζε το χέρι του στο μπράτσο του ή ακόμα και στον ώμο του, ένιωθε άβολα», τόνισε ο Ανχαλτ.

Ο ίδιος απέδωσε αυτή την ευαισθησία σε εμπειρίες εκφοβισμού κατά τα σχολικά του χρόνια. «Από τότε, ήταν δύσκολο γι’ αυτόν η σωματική επαφή. Ακόμα κι αν ήταν μόνος έχοντας στο πλευρό του λίγους ανθρώπους που τον άγγιζαν για λίγο, πανικοβαλλόταν», συνέχισε ο Γερμανός πρίγκιπας προσθέτοντας: «Τώρα όμως είναι πολύ χαλαρός, ακόμα κι όταν βγαίνει με κόσμο και τον αγγίζουν. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην Καμίλα»

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ιταλική ταμπλόιντ «Gente»«Η Καμίλα κάπνιζε μαριχουάνα». «Δεν ξέρω αν έχει διατηρήσει τη συνήθεια αυτή μέχρι σήμερα, ωστόσο, ο Κάρολος τηρεί σιωπή ιχθύος για το θέμα», όπως υποστήριξε

Για τον Δούκα και τη Δούκισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, ο Γερμανός ευγενής είπε ότι, ενώ όλοι πίστευαν το 2007 ότι είχαν χωρίσει, η Κέιτ έκανε κρυφά τη ζωή της μέσα στο παλάτι για να δει αν ήθελε να αναλάβει το ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας

Τέλος, για το «μαύρο πρόβατο» του Μπάκιγχαμ, τον πρίγκιπα Χάρι, υποστήριξε ότι δεν είναι πραγματικός γιος του Βασιλιά της Βρετανίας

«Ο Χάρι», είπε, «είναι γιος της εκλιπούσας πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρώην αξιωματικού, Τζέιμς Χιούιτ«Απλά κοιτάξτε τα μαλλιά , είναι αρκετά προφανές ότι η Νταϊάνα είχε σχέση με τον Τζέιμς Χιούιτ κι ότι είναι ο πατέρας του Χάρι».

Διαβάστε επίσης:

Guardian για ΟΑΚΑ: Μπορεί να χρειαστεί να ξηλωθεί το στέγαστρο Καλατράβα

Το X, πρώην Twitter, αφαιρεί τους τίτλους από τους συνδέσμους ειδήσεων γιατί «δείχνει πιο όμορφο»

Εκτός Λευκού Οίκου ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν – Είχε δαγκώσει πάνω από 10 μυστικούς πράκτορες (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:59