search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Αθηνά Ωνάση: Στη Μύκονο η χρυσή κληρονόμος – Οι βόλτες στα σοκάκια του νησιού (Video)

06.10.2023 11:47
athina-onassi-new

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Αθηνά Ωνάση η οποία επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση επισκέπτεται τη Μύκονο, καθώς το 2018 είχε ξαναβρεθεί εκεί.

«Την είδαν μόνο τη Δευτέρα που έφτασε με ιδιωτικό τζετ και με δύο φίλες της. Έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου. Ξέρουμε όμως ότι βγήκε σε ένα πολύ γνωστό γαλλικό εστιατόριο.

Δεν έφαγε με τις δύο φίλες της εκεί, αλλά με ένα ζευγάρι αγνώστου ταυτότητας και μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί να είναι για business», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Ελένη.

Από την Ολλανδία στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος, δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv, στην εκπομπή «Live News» του Mega, η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Μύκονο με το ιδιωτικό της τζετ από την Ολλανδία, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια.

Μετέβη στο νησί με δύο φίλες της, ενώ το απόγευμα έκανε μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού και συγκεκριμένα, στα Ματογιάννια.

Μαζί της είχε τέσσερις σωματοφύλακες, ενώ η ίδια φορούσε καπέλο, μαντήλι και γυαλιά.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κούτρας: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με απείλησε – Μου έγραφε «θα σε ισοπεδώσω» (Video)

Ρέβη – Τότσικας: Η φωτογράφος αποκάλυψε το «αγκάθι» στη σχέση τους (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Fake News τα περί αποτοξίνωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:10