search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:43
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Fake News τα περί αποτοξίνωσης

06.10.2023 08:45
britney-spears-new

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς αντμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Τζέιμι Σπίαρς χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό ακριβώς, το πρόβλημα.

«Ο Τζέιμι υπέφερε από μια σοβαρή μόλυνση, η οποία χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Έχει νοσηλευτεί εδώ και κάποιες εβδομάδες σε ειδική μονάδα μολυσματικών ασθενειών», είπε πηγή από το περιβάλλον του με μια άλλη πηγή στην οικογένεια να λόγο για «σοβαρή αρρώστια» που έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τον 71χρονο.

Επιπλέον, διέψευσε τα τελευταία δημοσιεύματα της DailyMail που αναφέρουν ότι ο Τζέιμι Σπίαρς βρισκόταν σε μονάδα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Τον περασμένο Αύγουστο, το ΤΜΖ είχε αναφέρει πως ο πατέρας της ποπ σταρ είχε νοσηλευτεί ξανά, λόγω επιπλοκών που προέκυψαν μετά από επέμβαση που είχε κάνει στο γόνατό του.

Τότε, ο Τζέιμι Σπίαρς είχε κάνει μια δημόσια εμφάνιση, στην οποία φαινόταν εξαιρετικά αδύνατος, με άτομα από το περιβάλλον του να αναφέρουν ότι είχε χάσει τουλάχιστον 25 κιλά.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Θα γίνει παππούς για πρώτη φορά – Ο λόγος που συγκινήθηκε

«Beckham»: Ο Ντέιβιντ «κράζει» τη Βικτόρια που δήλωσε πως μεγάλωσε «σε οικογένεια της εργατικής τάξης» – «Πες την αλήθεια…» (videos)

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τον «γαμπρό με τα λεφτά» – «Τους πλήρωνα εγώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:41