search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:33
MENU CLOSE

Πρώτος ο «Σασμός» παρά την κάμψη που κατέγραψε ο δείκτης τηλεθέασης

06.10.2023 18:27
sasmos-new

Διατηρήθηκε στην κορυφαία θέση των τηλεπροτιμήσεων ο «Σασμός» αν και το επεισόδιο της Πέμπτης είχε απώλειες τηλεθεατών, συγκριτικά με εκείνο της Τετάρτης.

Στο μεταξύ η «Γη της ελιάς» κάλυψε το «χαμένο έδαφος» και επέστρεψε στην δεύτερη θέση του ημερήσιου TOP 10. Η εξήγηση απλή. Χθες το επεισόδιο είχε τη συνηθισμένη διάρκεια- περι το δίωρο- ενώ την Τετάρτη, λόγω της μετάδοσης του αγώνα Πορτο- Μπαρτσελόνα ο οποίος ξεκινούσε στις 21.45, ήταν μόλις 31 λεπτά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Επίσης, στον prime time του ο ΑΝΤ1 δεν είχε την «Μάγισσα», αλλά στη θέση της έκανε πρεμιέρα η κοινωνική δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά»,  σύγχρονη μεταφορά της σειράς «Οι γυναίκες της φωτιάς» του γαλλικού TF1 και βασίζεται σε τραγικό γεγονός στα τέλη του 19ου αιώνα στο Παρίσι.

Η σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» έχει «καταλάβει» την τρίτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και το κοινωνικό δράμα «Το προξενιό της Ιουλίας» βρέθηκε στην τέταρτη βαθμίδα καθώς η «Γη της ελιάς» και ο «Σασμός», όταν άρχισε η προβολή του, ήταν ήδη στον «αέρα».

Αναβαθμίστηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», βαθμολογικά, χάρη στην μικρή, αλλά καθοριστική- ανοδική τάση στην τηλεθέαση του.

Η πρεμιέρα της σειράς «Μετά τη φωτιά» με την εντυπωσιακά «πλούσια» σε ρεαλισμό, σεκάνς καταστροφής κτιρίου από πυρκαγιά βρέθηκε στην δέκατη θέση του βαρόμετρου με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της χθεσινής ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Αμετακίνητος ο Alpha από την πρώτη θέση τηλεθέασης

ΕΡΤ: Οι 186 αγώνες της Basket League σε ΕΡΤ3 και ERTFLIX κατ’ αποκλειστικότητα

«Suits»: Στην κορυφή της τηλεθέασης του streaming η δικαστική σειρά με ρεκόρ παραμονής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:32