search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:01
MENU CLOSE

Λαμία: Άγρια συμπλοκή 30 ατόμων στο κέντρο της πόλης – Μια σύλληψη από την αστυνομία

07.10.2023 10:51
astinomia-new

Την Παρασκευή το βράδυ, ένα άτομο προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας έπειτα από συμπλοκή που ξέσπασε ανάμεσα σε περίπου 30 άτομα στον πεζόδρομο της πλατείας Λαού στο κέντρο της Λαμίας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η σύγκρουση προκλήθηκε για άγνωστο λόγο έξω από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η αστυνομία επενέβη και τα άτομα διαλύθηκαν στα γύρω στενά.

Ωστόσο, ένα άτομο συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και σύμφωνα με τις αναφορές της ιστοσελίδας LamiaReport.gr, πάνω του βρέθηκε μαχαίρι και γκλοπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, παρόμοιες συμπλοκές είχαν προκύψει μεταξύ ατόμων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ξανά ίδια περιστατικά. Μάλιστα, από τις συμπλοκές είχε τραυματιστεί κι ένα παιδί στο πρόσωπο.

Τη διερεύνηση του καινούριου συμβάντος, ανέλαβε το ΑΤ Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: H τελευταία επιθυμία πριν την αποτέφρωση – Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και το κόκκινο βιολί

Η τελευταία συνέντευξη της Χρονοπούλου: «Δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά» (Videos)

Οι έρωτες της Μαίρης Χρονοπούλου: Η θύελλα με τον Πλέσσα, το πάθος με τον Μπάρκουλη, ο Πρέκας και ο γάμος με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09