search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:57
MENU CLOSE

Ισραήλ: Ραγίζει καρδιές η μάνα που έχασε τα παιδιά της – Τους μιλούσε στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν

08.10.2023 18:52
ISRAEL (5)

Ακόμα μία συγκλονιστική μαρτυρία από το Ισραήλ έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνοντας τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι άμαχοι πολίτες στην περιοχή.

Μιλώντας στο CNN, μία ισραηλινή μητέρα συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που ένοπλοι άνδρες της Χαμάς απήγαγαν τα παιδιά της ενώ μιλούσε μαζί τους στο τηλέφωνο.

«Ήταν μόνα τους σε ένα δωμάτιο ασφαλείας και μιλούσαν μαζί μου στο τηλέφωνο όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Την ίδια ώρα άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από άλλους ανθρώπους ότι η Χαμάς έπαιρνε ομήρους», περιγράφει η μητέρα.

Ξεσπώντας σε δάκρυα, λέει πως τα παιδιά της «ήταν φοβισμένα μέχρι θανάτου».

Και συνεχίζει: «Τους έλεγα να μείνουν ήσυχα και να κλειδώσουν την πόρτα στο δωμάτιο ασφαλείας αλλά δεν κλείδωνε. Άκουσα το μικρό μου να λέει “είμαι πολύ μικρός για να πάω εκεί”. Δεν ξέρω πού βρίσκονται, δεν ξέρω αν τα βασανίζουν, δεν ξέρω τίποτα».

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές και αποτυπώνουν τη φρίκη του πολέμου: «Πήραν μωρά, μικρά παιδιά, ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτα κακό. Ακόμα και ο πόλεμος έχει κανόνες».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι – Νετανιάχου: «Η Ιταλία στο πλευρό του ισραηλινού λαού»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Είναι νωρίς να μιλάμε για για διαμεσολάβηση λέει η Άγκυρα

Τραγωδία δίχως τέλος στο Αφγανιστάν: Στους 2.053 οι νεκροί, 9.240 οι τραυματίες από τον σεισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:57