search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:33
MENU CLOSE

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χαοτική η κατάσταση στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες – Συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων

08.10.2023 19:21
aerodromio tel aviv xaos – new

Εγκλωβισμένοι παραμένουν εκατοντάδες ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ αφού η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση μετά την επίθεση της Χαμάς σε ισραηλινές πόλεις.

Στο αεροδρόμιο επικρατεί χάος μετά την αναστολή δεκάδων πτήσεων από τις αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι στιγμής όλες οι αμερικανικές αεροπορικές όπως η United Airlines, η Delta Air Lines και η American Airlines έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ.

Όλες τις πτήσεις της έχει αναστείλει και η Lufthansa, ενώ και οι πτήσεις της Swiss International Air Lines και της Austrian Airlines, ανεστάλησαν προς το Τελ Αβίβ μέχρι τη Δευτέρα.

«Η Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Ισραήλ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023. Οι αποφάσεις για το προσεχές πρόγραμμα πτήσεων θα ληφθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» αναφέρει ανακοίνωση της Lufthansa.

Η Air France ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας. Η ανακοίνωση της Air France αναφέρει: «Η Air France παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Ισραήλ σε πραγματικό χρόνο.

Ακυρώσεις και από την Aegean

Ακυρώνονται λόγω του πολέμου στην περιοχή οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Aegean.

Εκτός της Aegean που έχει ανακοινώσει ότι μέχρι αύριο, Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Ισραήλ, το πρωί της Κυριακής ματαιώθηκε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Arkia από Αθήνα για Τελ Αβίβ λόγω άρνησης Βούλγαρων πιλότων να πετάξουν προς Ισραήλ.

Ακόμη, πτήση της Israir από Θεσσαλονίκη προς Ισραήλ προσγειώθηκε στη Λάρνακα καθώς το πλήρωμα επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Η «τρύπα» στις μυστικές υπηρεσίες που εκμεταλλεύτηκε η Χαμάς

Ισραήλ: Ραγίζει καρδιές η μάνα που έχασε τα παιδιά της – Τους μιλούσε στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν

Ζελένσκι: Νέα δημόσια στήριξη στο Ισραήλ – Επικοινωνία με Νετανιάχου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:31