search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν (video)

09.10.2023 08:43
dimitris_papadimoulis_910

«Δεν είναι θετικό» για τον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό μήνυμα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για το αποτέλεσμα της κάλπης.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εκλογές που παίζει ρόλο τα πρόσωπα και η δουλειά τους αλλά βγάζουν και πολιτικά συμπεράσματα. Το πολιτικό μήνυμα για τη ΝΔ είναι θετικό για τους στόχους που έθεσε, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικό και εμείς δεν πρόκειται, ούτε πρέπει να πούμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν βγήκαν Κούβελας, Ανδριανόπουλος και Έβερτ ότι “νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση”» είπε μιλώντας στον ALPHA.

«Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα, συλλογικότητα και ευθύνη τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τι λάθη έχουμε κάνει» συνέχισε ο Δήμήτρης Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στα πάντα και η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι πραγματικά κέρδισε το ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση στην πρόταση Κασσελάκη για συμπόρευση 

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μετά το «7», Μητσοτάκης και ΝΔ πάνε για το «+5»

Μεγάλη άνοδος για το ΚΚΕ σε δήμους και περιφέρειες – Πού περνά στον β’ γύρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:40