search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Χρυσούλα Διαβάτη: Νέο παραλήρημα για Κασσελάκη – «Θα γεννήσουν παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;» (video)

10.10.2023 13:15
xrysoula-diavati1010_new

Πάει πάρα πολύς καιρός που κάποιος ασχολήθηκε με τη Χρυσούλα Διαβάτη με αφορμή τη δουλειά της… Ωστόσο, η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα αφού προκαλεί αντιδράσεις με κάθε της δήλωση, είτε γιατί αμφισβητεί γυναίκες που κατήγγειλαν τον βιασμό τους, είτε γιατί επιδίδεται σε ομοφοβικό κρεσέντο

Προσφάτως η ηθοποιός είχε αναφερθεί με υποτιμητικούς και ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ σήμερα επανήλθε με νέες δηλώσεις με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά με τον συντροφό του, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χέ…καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Και συνέχισε:

«Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.

Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λέχου: «Άργησα να ενηλικιωθώ – Το πλήρωσα το τίμημα» (Videos)

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Πήγε καλεσμένος σε εκπομπή και έδειξαν φωτογραφία άλλου – «Αυτός δεν είμαι εγώ» (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου για ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου – «Αυτούς που τον χειροκροτούν να φοβάσαι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:47