search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Νίκος Καργιώτης για τη δολοφονία του αδελφού του στο Blue Horizon: «Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους» (Video)

10.10.2023 07:13
kargiotis new

Ηταν το έγκλημα που σόκαρε την ελληνική κοινωνία.

Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, του άτυχου επιβάτη του Blue Horizon που μέλη του πληρώματος έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ήταν γροθιά στο στομάχι για όλους.

Η δημοσιογράφος του Mega Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξίδεψε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης για να περπατήσει στους δρόμους που καθημερινά ο Αντώνης σάρωνε με το ποδήλατό του, να επισκεφτεί τα μέρη όπου μεγάλωσε και αγάπησε, και να συνομιλήσει με ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Για πρώτη φορά ο αδελφός του, Νίκος Καργιώτης, μίλησε για τον δολοφονημένο αδελφό του, ανασυνθέτοντας τα κομμάτια μιας ζωής που σταμάτησε βίαια στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

Στην πρεμιέρα του Mega Stories ο αδερφός του Αντώνη μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια αλλά και για τη στιγμή που τον πληροφόρησαν ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε.

«Moυ λείπει πολύ»

«Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ναι ότι τον αγαπάω. Τελευταία φορά τον άκουσα μια βδομάδα πριν το συμβάν».

«Είχε χιούμορ, του άρεσε να κάνει πλάκες για να γελάσει ο άλλος. Δεν πίκραινε ποτέ κανέναν. Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους».

«Το έμαθα τα ξημερώματα 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και έκλαιγε κι αυτό το παιδί γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο, εκεί μετά τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον εαυτό του στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή».

«Από εκείνο το βράδυ έχει αλλάξει η σκέψη μου για τους ανθρώπους. Πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει έτσι απλά μια ζωή;» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο αδελφός του,

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος στο Ισραήλ: Επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων το επόμενο 48ωρο

Φωτιά σε θαλαμηγό ανοιχτά του Κουφονησίου – Οι 22 επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι

Άνοδος στην τιμή του πετρελαίου με την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:29