search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:45
MENU CLOSE

Ευ. Λιακούλη: Κυβερνητικές προσπάθειες χειραγώγησης της βούλησης των εκλογέων

12.10.2023 15:18
liakouli pasok 443- new

Απόπειρα χειραγώγησης της βούλησης των εκλογέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό που κατέθεσε η γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη για την ταχύτητα αποζημιώσεων στις πληγείσες περιοχές

Η κ. Λιακούλη κάνει λόγο για ωμές παρεμβάσεις από πλευράς της κυβέρνησης στα αυτοδιοικητικά πράγματα και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει πώς αιτιολογεί τη συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών που αντιμετωπίζουν την Αυτοδιοίκηση ως “λάφυρο” στις μικροπολιτικές ορέξεις της κεντρικής εξουσίας. 

“Από τη Λάρισα όπου παραβρέθηκε προκειμένου να εξειδικεύσει τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες παραγωγούς του θεσσαλικού κάμπου που είδαν την παραγωγή τους να εξαφανίζεται κάτω από τα νερά και τη λάσπη των κακοκαιριών Daniel και Elias, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωνε πως εννοείται ότι «το αποτέλεσμα της κάλπης είναι ευνόητο πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων (των αποζημιώσεων) που μόλις εξαγγείλαμε», με τον ίδιο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ να αναδημοσιεύει τη δήλωση αυτούσια και στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης”, αναφέρει η Ευαγγελία Λιακούλη. 

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΣΕΑ για πόλεμο στο Ισραήλ – Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση – Τα σύνορα φυλάσσονται με αμείωτη ένταση

Αυγέρη: «Στα πραξικοπήματα μας έχει συνηθίσει ιστορικά η κακιά Δεξιά, όχι η καλή Αριστερά» (video)

Πικραμμένος: Ναι στους γάμους ομόφυλων, «πιο περίπλοκη» η απόκτηση παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:44