search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το αποχαιρετιστήριο «πάρτι» στο σπίτι της ηθοποιού, το απόγευμα η αποτέφρωση

13.10.2023 08:32
mairixronopoulou

Με ένα διαφορετικό «πάρτι» που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως είχε αποφασίσει η ίδια θα της πουν «αντίο» οι αγαπημένοι της άνθρωποι.

Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου έχουν δώσει ραντεβού στο σπίτι και στον κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα έχει στηθεί κέτερινγκ που θα προσφέρει γαρίδες, κρασί και γλυκίσματα.

Το πάρτι αυτό δεν θα μοιάζει καθόλου με κηδεία και όπως ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου και από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική.

Το φέρετρο της ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε που έχει σχεδιαστεί από τον Χάρη Τσιάρα ενώ θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Μετά τις 13:30, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15:30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου ενώ στις 16:25 θα γίνει παραλαβή της προς αποτέφρωση.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό πολεμικό πλοίο εστάλη στο Ισραήλ

Καιρός σήμερα: Και… ψύχρα και ζέστη! Πού θα βρέξει – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ τα ξημερώματα, ανατολικά της Βραυρώνας (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:59