search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Ελληνικό πολεμικό πλοίο εστάλη στο Ισραήλ

13.10.2023 08:15
fregata

Ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να έχει αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι πιθανό να σταθμεύσει στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου στο πλαίσιο της βοήθειας που στέλνει το ΝΑΤΟ στο Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Άγνωστο παραμένει ο τύπος του πλοίου αλλά κυρίως ποια θα είναι ακριβώς η αποστολή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πριν από λίγες ώρες, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Άμυνας της στρατιωτικής συμμαχίας των δυτικών κρατών του ΝΑΤΟ ενημερώθηκαν από τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ, για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ καταδίκασαν τις «αδικαιολόγητες τρομοκρατικές πράξεις» της Χαμάς – αλλά προέτρεψαν επίσης το Ισραήλ να απαντήσει με «αναλογικότητα».

«Καθώς εξελίσσεται η σύγκρουση, η προστασία των αμάχων είναι απαραίτητη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. «Υπάρχουν κανόνες πολέμου», σημείωσε αναφερόμενος στην πολιορκία των αμάχων της Παλαιστίνης.

Διαβάστε επίσης

Τέσσερα ερωτήματα για την ισραηλινο-παλαιστινιακή κρίση

Επίθεση στο Ισραήλ με drones από τον Λίβανο – Με πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς χτύπησε η Χαμάς

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ πήγε στο Ισραήλ ως ένδειξη αλληλεγγύης και… έτρεχε στα καταφύγια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:38