search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Τρομακτικός Δανίκας ζητά εκτελέσεις: «Η ΕΥΠ να σκοτώνει τους διακινητές… Μπαμ μπαμ κατευθείαν» – τα έχασε ο Κυρανάκης (video)

13.10.2023 12:35
danikas_skai_ekteleseis_new

Έξω από κάθε έννοια κράτους δικαίου και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ήταν οι δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Δανίκας.

Με αφορμή τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή ο δημοσιογράφος επιχείρησε να γυρίσει τη συζήτηση στο μεταναστευτικό και αναρωτήθηκε γιατί η ΕΥΠ δεν έχει εκτελεστές να σκοτώνουν εν ψυχρώ τους διακινητές!

«Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, “ανάφλεξη” σ’ αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασυμμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ’ αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη. Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει ένα ζήτημα με τους διακινητές κ, Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες.

Δεν πρέπει να έχουν εκτελεστές; Δεν πρέπει να εκτελούν; Να σας το πω πιο ωμά, πιο κυνικά, δεν πρέπει να εκτελούν τους διακινητές; Να τους σκοτώνουν, το λέω ανοιχτά, ε βέβαια. Για τιμωρία, κατευθείαν. Αυτό θα έκαναν οι Ισραηλινοί, αυτό θα έκαναν οι Αμερικανοί, μπαμ μπαμ κατευθείαν. Όχι να τους συλλαμβάνουν, να τους σκοτώνουν» είπε χαρακτηριστικά…

Ο Κώστας Κυρανάκης που ήταν παρών στο πάνελ απάντησε: «Να τους συλλαμβάνουν πρέπει, υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία πρέπει να σεβόμαστε…Διαχωρίζω την θέση μου. Η ΕΥΠ ούτε καμία ελληνική Αρχή δεν σκοτώνει κανέναν, συλλαμβάνει αυτούς που παρανομούν στα πλαίσιο του ελληνικού δικαίου. Από κει και πέρα η δράση της ΕΥΠ ούτε ανακοινώσιμη σ΄ εμάς είναι, ούτε σε κανέναν άλλον».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ποιοι οι κανόνες πολέμου κατά το Διεθνές Δίκαιο και κατά πόσο τηρούνται

Παγκόσμια ημέρα τζιχάντ κήρυξε η Χαμάς – Μαχαίρωσαν Ισραηλινό διπλωμάτη στο Πεκίνο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ποιο είναι το σχέδιο για την Γάζα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09