search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:33
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Μάνεσης: «Καλό είναι διάφορες τηλεπερσόνες την επόμενη φορά να είναι πιο διαβασμένες» – «Εγώ δεν χαρίζω κάστανα»

14.10.2023 14:41
manesis

Για το ζήτημα των τηλεθεάσεων και το θέμα που έχει προκύψει με τα λανθασμένα νούμερα μίλησε, το πρωί του Σαββάτου, ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του.

«Για την παρωδία με τις τηλεθεάσεις που έχετε διαβάσει κι έχετε ακούσει, θα σας πω, αλλά ακόμα αξιολογούμε ότι έχουμε σοβαρές ειδήσεις. Τα δικά μας, τα του οίκου μας, αυτά τα σκανδαλώδη που γίνονται, στα οποία πρώτοι είχαμε αναφερθεί, θα περιμένετε λιγάκι να τα πούμε. Προέχει η επικαιρότητα, είναι το λιγότερο οι τηλεθεάσεις», είπε ο δημοσιογράφος, συνεχίζοντας την εκπομπή.

«Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε πώς χάθηκαν 3 εκατ. τηλεθεατές»

Αργότερα επανήλθε στο ζήτημα των τηλεθεάσεων, εμφανώς εκνευρισμένος.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ούτε θα πω ότι είμαστε δικαιωμένοι γιατί πριν από ενάμιση χρόνο είχαμε πει, επαναλαμβάνω μία φράση, ότι το μοντέλο των τηλεθεάσεων πρέπει να εξυγχρονιστεί. Έχουν συμβεί πολλά από τότε μέχρι σήμερα. Επιτέλους άρχισαν να ασχολούνται οι καναλάρχες. Καλό θα είναι κάποιες τηλεπερσόνες, αν βγουν αύριο να μιλήσουν, να είναι πιο διαβασμένες από την προηγούμενη φορά που έλεγαν ότι είναι όλα καλά στις τηλεθεάσεις και σκόνταφταν πάνω στα μικρόφωνα. Εγώ δεν χαρίζω κάστανα επ’ αυτού», είπε ρεπορτάζ από τις Τυπολογίες για τα λανθασμένα νούμερα της Nielsen.

«Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε πώς χάθηκαν 3 εκατ. τηλεθεατές. Μέχρι τότε, θεωρούμε εμείς οι τηλεοπτικοί αυτό, ως πραγματικό γεγονός. Αν διαψεύσει η Nielsen θα πρέπει να αιτιολογήσει. Αν όχι, θα δοθούν απαντήσεις για το αν η απώλεια τηλεθεατών, αφορά 3 μέρες ή 103 μέρες; Η ιστορία αποκτά νομικό ενδιαφέρον. Στην καλύτερη υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη. Τι σημαίνει αυτό; Μου ρίχνεις την τηλεθέαση, άρα λιγότερες διαφημίσεις. Χάνει λεφτά το κανάλι. Άσε που κάποιοι έχουν χάσει και τη δουλειά τους λόγω των τηλεθεάσεων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Τι έλεγα πριν από ενάμιση χρόνο για το θέμα; Το εξής πολύ απλό: ότι το μοντέλο που εφαρμόζεται για τις μετρήσεις της τηλεθέασης, θέλει εκσυγχρονισμό, να μπούμε στον 21ο αιώνα. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση, γιατί εμείς τη σκαλέτα κάθε φορά τη φτιάχνουμε ανάλογα με την τηλεθέαση. Ή αυτό είναι συκοφαντικό και μηνύσιμο και πρέπει η Nielsen να απαντήσει, ή να το αποδεχθεί, να μας πει συγγνώμη και ότι το έφτιαξαν», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Επανέρχεται η Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Εγώ κι εκείνη πάντως ξέρουμε…»

Κασσελάκης για σχόλιο Αυτιά περί στρατού: «Καλώ τον ΣΚΑΪ να ξεριζώσει την κουλτούρα ομοφοβίας»

Τηλεθέαση: Ποιος έπαιξε… μπάλα στο δυναμικό κοινό και ηττήθηκε στο γενικό σύνολο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:32