search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:36
MENU CLOSE

Κόρινθος: Χάλασε και βυθίστηκε η γέφυρα Ποσειδωνίας στον Ισθμό (Video)

15.10.2023 16:57
gefira-korinthos-new

Έσπασε κατά τη βύθισή της, η γέφυρα της Ποσειδωνίας στον Ισθμό της Κορίνθου το απόγευμα του Σαββάτου (14/10).

Σύμφωνα με το korinthostvη γέφυρα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, ενώ αρμόδια συνεργεία θα προβούν σε περαιτέρω ελέγχους πριν την αποκατάσταση και την επαναλειτουργία της.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία της διώρυγας της Κορίνθου, η βλάβη στη γέφυρα της Ποσειδωνίας έγινε κατά τη βύθισή της χθες το απόγευμα, περίπου στις 17:00.

Μάλιστα αναμένεται να γίνει αξιολόγηση για να εκτιμηθεί εκ νέου ο χρόνος επαναλειτουργίας της γέφυρας και διάθεσής της στους χρήστες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου ενημερώνει ότι σήμερα το απόγευμα 14.10.2023 και περί ώρας 17.00, κατά την διαδικασία της βύθισης της γέφυρας Ποσειδωνίας, προκλήθηκε μηχανολογική βλάβη στον ηλεκτροκινητήρα σε ένα από τα βαρούλκα ανύψωσης. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο σημείο το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιχειρεί την αποκατάσταση της βλάβης. Εκτιμάται έως τα μεσάνυκτα θα έχει αποκατασταθεί η βύθιση της γέφυρας, ώστε να δοθεί ο δίαυλος στην ναυσιπλοΐα και στην συνέχεια να αξιολογηθεί η βλάβη και να εκτιμηθεί εκ νέου ο χρόνος επαναλειτουργίας της και διάθεσης στους χρήστες».

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: «Από αύριο ντυθείτε πιο ζεστά» – Ποδαρικό με πτώση της θερμοκρασίας κάνει ο καιρός τη νέα εβδομάδα

Απίστευτη υπόθεση στη Φλώρινα: Ληστεία αυτοκινήτου κατέληξε σε τροχαίο με δύο νεκρούς

Δακτύλιος: Επιστρέφει τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας – Τι θα γίνει με όσους είχαν πέρσι άδειες δακτυλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:35