search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Σφήνα Τεμπονέρα στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2303
12/10/2023
15.10.2023 16:01
peletidis

Θετικά φαίνεται πως υποδέχτηκε ο Κώστας Πελετίδης την κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα να γνωστοποιήσει ότι θα βρεθεί στην Πάτρα και θα τον ψηφίσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Τεμπονέρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., σε ανάρτησή του το βράδυ της Τρίτης, με βάση και τη γραμμή του κόμματος περί ψήφου στα προοδευτικά ψηφοδέλτια, ανακοίνωσε τις προθέσεις του και την ανάρτησή του αυτή κοινοποίησε στον δικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πελετίδης.

Η στάση του Τεμπονέρα μπαίνει σφήνα στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο χώρων μετά την επιλογή του ΚΚΕ να καλέσει τους προοδευτικούς πολίτες σε στήριξη του Πελετίδη και των υπόλοιπων υποψηφίων του στον δεύτερο γύρο ενώ δίνει γραμμή για λευκό / άκυρο έναντι υποψηφίων (δικούς του ή του ΠΑΣΟΚ) που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί προοδευτικές επιλογές, ειδικά όταν απέναντι υπάρχουν «εκπρόσωποι» του δεξιού μπλοκ.

Διαβάστε επίσης:

Ίσως, αν, κάποτε και… κατά συνείδηση ο γάμος ομοφύλων

Στις εκλογές δεν συγκρίνουμε πορτοκάλια με αγγούρια

Ε, όχι και… ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Σίμος Ρούσσος!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:57