search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:22
MENU CLOSE

Μήνυμα Κασσελάκη από τη Νέα Υόρκη: «Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές» (Video)

16.10.2023 01:31
kasselakis

Mήνυμα από τη Νέα Υόρκη για «τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα» και για τη «σύγχρονη αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε (…) είμαστε με τους προοδευτικούς υποψήφιους χωρίς αστερίσκους» έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά το πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με βίντεο στα social media. «Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα. Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, “είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους”. Και είδατε τι έγινε», ανέφερε.

«Είμαι υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Συγχαίρω τον Χάρη Δούκα, τον Στέλιο Αγγελούδη, την Τίνα Καφατσάκη, τον Σίμο Ρούσσο και όλους τους προοδευτικούς δημάρχους. Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά!», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τι έβγαλε η κάλπη: Όλα τα αποτελέσματα σε περιφέρειες και δήμους – Εκπλήξεις, ανατροπές και άνετες επικρατήσεις

Ζαχαριάδης: Νίκησαν οι προοδευτικές δυνάμεις στην Αθήνα – Θα είμαι δίπλα στον Χάρη Δούκα

Δημήτρης Κουρέτας: «Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να κλείσω τις πληγές της Θεσσαλίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46