search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Μήνυμα στήριξης του Ερίκ Καντονά στην Παλαιστίνη

17.10.2023 20:50
cantona-new

O Ερίκ Καντονά υποστηρίζει ανοιχτά τους Παλαιστίνιους, αναφορικά με τις μάχες που λαμβάνουν χώρα σε Γάζα και Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.

Ο Γάλλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε πως το μήνυμα του δεν έχει καμία σχέση με την Χαμάς και πιθανή υποστήριξη των πράξεων τους, αλλά έχει να κάνει με τον λαό της Παλαιστίνης τον οποίο όπως και ανέφερε, το Ισραήλ του κλέβει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 75 χρόνια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων δεν σημαίνει ότι είστε υπέρ της Χαμάς. Το να λες «Ελεύθερη Παλαιστίνη» δεν σημαίνει ότι είσαι αντισημίτης ή «θέλεις να φύγουν όλοι οι Εβραίοι».

Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει ελεύθεροι Παλαιστίνιοι από την ισραηλινή κατοχή που τους κλέβει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα τους εδώ και 75 χρόνια. Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει να σταματήσει να εγκλωβίζει 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους στη μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου, εκ των οποίων οι μισοί είναι παιδιά.

Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει τέλος στο απαρτχάιντ που επέβαλε η ισραηλινή κυβέρνηση. Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει να δώσει στους Παλαιστίνιους τον έλεγχο των βασικών υποδομών στη γη τους».

Διαβάστε επίσης:

Προκριματικά Euro 2024: Λύγισε στο φινάλε από την Ολλανδία η Ελλάδα και πάει για… δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης (Video)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Απρόοπτο στο ΣΕΦ – Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα (videos)

Φάμπιο Καπέλο: Αποκάλυψε γιατί έδιωξε τον Ρονάλντο το 2007 από τη Ρεάλ Μαδρίτης – Τα πάρτι με γυναίκες και τα αποδυτήρια που μύριζαν αλκοόλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34