search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 22:16
MENU CLOSE

Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα δέχτηκε συνεργείο της ΕΡΤ – Επιχείρησε να τραβήξει πλάνα από τις προετοιμασίες για τη χερσαία εισβολή

21.10.2023 16:54
israel-1231-new

Προειδοποιητικά πυρά δέχτηκε συνεργείο της ΕΡΤ, στη Μέση Ανατολή, τη στιγμή που επιχείρησε να τραβήξει πλάνο μέσα από αυτοκίνητο, από τις προετοιμασίες των ισραηλινών στρατευμάτων για τη χερσαία εισβολή.

«Στην προσπάθειά μας να δούμε τι έχει γίνει, δεχτήκαμε μία προειδοποιητική σφαίρα. Σήμερα διαπιστώσαμε μία ένταση και εκνευρισμό από τους Ισραηλινούς, και έχει αλλάξει η στάση τους απέναντί σε όλους τους δημοσιογράφους που επιχειρούν και προσπαθούν να φτάσουν κοντά και να δουν τι γίνεται με τα στρατεύματα που έχουν πάρει θέσεις μάχης», ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη.

Όπως είπε, στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα πλάνο δέχτηκαν μία προειδοποιητική σφαίρα, κατανοώντας ότι «δεν πρέπει να κάνουν ούτε αυτό».

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και προετοιμάζονται εντατικά για τη χερσαία επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης:

Μεσανατολικό: Έκλεισε ξανά το πέρασμα της Ράφα – Πέρασαν μόνο 20 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

Μέση Ανατολή: Ο ισραηλινός στρατός παραδέχτηκε ότι βομβάρδισε κτήριο δίπλα στον ναό του Αγίου Πορφυρίου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το χρονικό της απελευθέρωσης των δύο ομήρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 22:13