search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:01
MENU CLOSE

Χριστίνα Λαμπίρη: «Είχα χάσει τον εαυτό μου, ήμουν ένας κακός άνθρωπος» (Video)

23.10.2023 14:31
christina-lampiri-new

Για την εκλογή της ως δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και για την πρόταση από την Barking Well που απέρριψε μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Σε δηλώσεις της στο Happy Day, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη στην τηλεόραση– η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιώσει ακόμα και τον χαρακτήρα της.

«Το πέρασμά μας από το Epsilon στο Open, ήταν δύο χρόνια που πέρασα εξαιρετικά δύσκολα, πολύ πιεστικά για εμένα. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα για να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς, ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε» είπε.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την απογοήτευση που βίωσε όταν η εκπομπή που ετοίμαζε στο Makedonia TV δεν βγήκε ποτέ, αναφέροντας τα εξής:

«Απογοητεύτηκα από το που ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι. Ήταν τα πάντα έτοιμα, είχαμε τίτλο εκπομπής, σκηνικό, δελτίο τύπου, όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ στην άκομψη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Δεν είχαμε ποτέ επίσημη ενημέρωση».

Τέλος μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική, μια απόφαση που διέψευσε παλιές της τοποθετήσεις σε αντίστοιχα ερωτήματα.

«Είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική. Έρχεται η στιγμή που φαίνεσαι ασυνεπής σε αυτά που είχες δηλώσει. Ποτέ μην λες ποτέ. Κάπως έτσι ξεκίνησα και την τηλεόραση, έβλεπα την κάμερα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μετά από μια συγκυρία πραγμάτων, μια καραμπόλα, βρέθηκα για πολλά χρόνια στη θέση αυτή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Νέα προϊόντα και ανάπτυξη στην gaming αγορά

ΕΡΤ: Χωρίς «Τα Νούμερα» η ΕΡΤ1 – Σχέδια για ταινία

Ελεονώρα Μελέτη για κακοποίηση στην τηλεόραση: «Η εξουσία αλλάζει χέρια, χαίρομαι που κάποιοι στον χώρο μας τρέμουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:01