search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:32
MENU CLOSE

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ουρές και ταλαιπωρία στον έλεγχο διαβατηρίων – Η αιτία του προβλήματος

26.10.2023 16:10
aerodromio-new

Ουρές και ταλαιπωρία καταγράφονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκτός λειτουργίας βρίσκονται αρκετά από τα αυτόματα μηχανήματα ελέγχου ευρωπαϊκών διαβατηρίων επιβατών στο χώρο των αφίξεων.

Πρόκειται για μηχανήματα που ελέγχουν ταξιδιωτικά έγγραφα από χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά όχι διαβατήρια που έχουν εκδοθεί σε χώρες εκτός Ευρώπης, όπως για παράδειγμα από τις ΗΠΑ.

Αιτία για τη μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στον αερολιμένα, είναι η σημαντική υποστελέχωση από την αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 20 Οκτωβρίου αφαιρέθηκαν από την αστυνομική δύναμη του αεροδρομίου 230 άτομα.

Αποτέλεσμα ήταν σήμερα να λειτουργούν μόνο τρία από τα τουλάχιστον δέκα μηχανήματα ελέγχου και κατά συνέπεια να σχηματιστούν τεράστιες ουρές στο χώρο των αφίξεων κυρίως τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, όταν και έφτασαν αρκετές πτήσεις. 

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σήμερα η κηδεία της 43χρονης μητέρας – Τίναζε το χαλί και έπεσε από τον 5ο

Μαίρη Χρονοπούλου: Διέρρηξαν το σπίτι της στην Παιανία – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού» (Video)

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της βόμβας (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:32