search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:21
MENU CLOSE

Λίβανος: Επίθεση του Ισραήλ με drone σε θέσεις της Χεζμπολάχ – Περιμένουμε περισσότερα από αυτή, διαμηνύει η Χαμάς

26.10.2023 20:38
livanos israil 8765- new

Επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον πυρήνα της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Ο πυρήνας της Χεζμοπλαχ ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει επίθεση με κατευθυνόμενους αντιαρματικούς πυραύλους εναντίον στρατιωτικού σταθμού στα βόρεια σύνορα σύμφωνα με το The Times of Israel.

Το IDF δημοσιεύει πλάνα που δείχνει το τελευταίο χτύπημα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο IDF έχει εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον τρομοκρατών της Χεζμπολάχ που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με πυραύλους στο βόρειο Ισραήλ.

Η Χεζμπολαχ έχει κατονομάσει μέχρι στιγμής 46 μέλη που σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο Λίβανο εν μέσω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Χαμάς: Περιμένουμε περισσότερα από τη Χεζμπολάχ

Η Χαμάς «περιμένει περισσότερα από τη συμμετοχή της Χεζμπολάχ, στο μέτωπο που έχει ανοίξει η παλαιστινιακή οργάνωση με το Ισραήλ».

Μιλώντας στο Associated Press ο Γκαζί Χαμάντ, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «χρειαζόμαστε περισσότερα» από συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν.

«Τώρα, η Χεζμπολάχ εργάζεται ενάντια στην κατοχή», υπογράμμισε ο Γκάζι Χαμάντ, μιλώντας από το γραφείο της Χαμάς στη Βηρυτό. «Το εκτιμούμε αυτό, όμως, χρειαζόμαστε περισσότερα για να σταματήσουμε την επιθετικότητα στη Γάζα. Περιμένουμε περισσότερα», πρόσθεσε ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Νέες απειλές σε ΗΠΑ – «Δεν θα γλιτώσουν από τη φωτιά» αν δεν σταματήσουν τα αντίποινα του Ισραήλ στη Γάζα

Ισραηλινός στρατός: Σκοτώσαμε τον ενορχηστρωτή της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου, ηγετικό στέλεχος της Χαμάς

Φουκουσίμα: Δύο εργάτες μολύνθηκαν από διαρροή ραδιενεργού ύδατος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:20