search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:38
MENU CLOSE

Θάνατος παιδιών στην Αχαΐα: Συγκλονίζει νέα μαρτυρία – «Το μωρό ήταν κουκουλωμένο, είχε μαυρίσει» (Video)

27.10.2023 19:52
axaia-new

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα, ηλικίας 20 ημερών και δύο μηνών, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή σε διάστημα 15 μηνών.

Ο θάνατος του πρώτου παιδιού, όπως έδειξαν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα λοίμωξη του αναπνευστικού. Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ωστόσο και άλλες καταγγελίες και αλληλοκατηγορίες από μέλη της οικογένειας για τις σχέσεις ανάμεσά τους, αλλά και για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης τις οποίες ζουν.

Για τον θάνατο των δύο παιδιών μίλησε ο ετεροθαλής αδερφός της 23χρονης μητέρας, ενώ απέκλεισε να ευθύνεται για τον θάνατο των δύο της παιδιών.

«Είναι πονεμένη ιστορία, είναι τα παιδιά… Για μένα, κακώς θα το πω αυτό, αλλά ήταν «ευτυχώς» για το παιδάκι που πέθανε. Περνάνε πολύ δύσκολα οικονομικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο κάνουν παιδιά ή κάνουν κάποιες κινήσεις έτσι, χωρίς αν το έχουν σκεφτεί», είπε στο Mega

«Τώρα η μάνα της Ειρήνης, δεν το ξέρω. Δεν την έχω δει, δεν την έχω ακούσει ποτέ… Αυτό πιστεύω, επειδή ακούω τη μάνα μου συνέχεια που τσαντίζεται με εκείνη κι επειδή δεν μίλαγε καλά, ήταν πολύ έντονη και στην πεθερά της μίλαγε άσχημα. Ήταν τσακωμένες. Ήταν λίγο μυστήριος σαν άνθρωπος. Εκεί πιστεύω κάτι γίνεται», ανέφερε.

«Το μωρό είχε μαυρίσει»

Ο άνδρας που βοηθούσε οικονομικά την 23χρονη μητέρα, με αντάλλαγμα να κάνουν γάμο, ώστε να βγάλει άδεια παραμονής, έδωσε και αυτός νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα κι όταν ζήτησε να το δει, τότε η 23χρονη μητέρα του είπε όχι.

«Ήρθα 12 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα».

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. «Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;», την ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα πόρτα και την είδα να μιλάει».

«Την ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. «Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;», της είπα. Μου λέει δεν ξέρω».

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Οι άγνωστες τρύπες που κρύβονται στην Κακιά Σκάλα – Πώς σχετίζονται με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Αλλαγή ώρας την Κυριακή – Πάνε «πίσω» τα ρολόγια

Ακρίβεια: Διπλάσια η τιμή της φέτας στην Ελλάδα σε σχέση με τη Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:37