search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Τι συνέβη στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου

29.10.2023 16:50
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Στη μάχη για την τηλεθέαση επιδόθηκαν για ακόμη ένα Σάββατο οι μεσημεριανές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Με φόντο την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, η οποία οδήγησε στα μονοψήφια την πρωινή ζώνη, Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός έσπευσαν να κόψουν πρώτοι το νήμα στους πίνακες της Nielsen. Ποιος κατάφερε να αγγίξει την κορυφή;

Την πρώτη θέση στην τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης κατέλαβε την 28η Οκτωβρίου η Ναταλία Γερμανού, αφού σημείωσε 13,8% στο δυναμικό κοινό, έναντι 7,9% του Κώστα Τσουρού στο MEGA.

Στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση για το «Καλύτερα δε Γίνεται» ανήλθε στο 15,3% την ώρα που το «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» έφτανε στο 9,9%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 13,8%

Ακόμα δεν είδες τίποτα – 7,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 15,3%

Ακόμα δεν είδες τίποτα – 9,9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Νόνη Δούνια για το «Super Κατερίνα»: «Δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί» (Video)

Λύγισε στον αέρα η Γερμανού: «Έφυγε ήσυχα στον ύπνο του, στο καλό αγαπούλα μου» (Video)

Νίκος Μουρατίδης για Fame Story: «Το χειρότερο της χρονιάς – Ο Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:44