search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:39
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Κικίλιας με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Αναφέρθηκε σε μένα με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό…» (video)

03.11.2023 08:55
kikilias_papadimitriou

Έξω φρενών έγινε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας με ένα σχόλιο που εκάνε για εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο στον πρώην συνάδελφό του.

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στη σύνθεση του προηγούμενου πάνελ της εκπομπής «Σήμερα», όπου καλεσμένος μεταξύ άλλων ήταν και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, «βουλευτής για ένα φεγγάρι και σχολιαστής των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας σχολίασε λέγοντας «ο κ. Παπαδημητρίου διάλεξε στην αποφώνησή του, όταν είπατε ότι είμαι καλεσμένος ως υπουργός Πολιτικής Προστασίας, να αναφερθεί σε εμένα με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό και να πει “ο μπασκετμπολίστας υπουργός”. Για του λόγου το αληθές είμαι Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ιατρός – ορθοπεδικός αλλά και αθλητής Εθνικής Ομάδας, πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Και το να έχω φορέσει αυτή τη φανέλα με τιμά και δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κανείς αθλητής χρόνια και να κολλάει ένσημα όταν κάποιοι δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Ο κ. Κικίλιας συνέχισε λέγοντας ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία κάθε φορά που ένα από αυτά τα παιδιά είτε σε ατομικό ή σε ομαδικό άθλημα φέρνει μια επιτυχία για τη χώρα.

Θα τον συμβούλευα δημοσίως να είναι πιο προσεκτικός για το πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να γυρίσουν από το εξωτερικό , αυτούς που ζητάμε να πάνε να ψηφίσουν και έχουν γυρίσει την πλάτη. Αυτούς που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας.

Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και τέτοιας νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται, δεν ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά και θεωρούν και λένε δικαίως πολλές φορές ότι “όλοι ίδιοι είστε”».

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τους «σκελετούς στη ντουλάπα» – Φόβοι και για νέες αποκαλύψεις

Γιαννούλης για Τζάκρη: Οι αυταρχικές και εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια του Κασσελάκη

Άγρια «γαλάζια» κόντρα Σαλμά και Πλεύρη: «Εγώ δεν υπηρέτησα ακροδεξιές θέσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:38