search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:02
MENU CLOSE

Διαρροή αμμωνίας στου Ρέντη: Πώς έγινε το ατύχημα, σε σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος

06.11.2023 18:40
pyrosbestiki new

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της πυροσβεστικής σε χώρο επιχείρησης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη όπου σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου. Πώς προέκυψε το ατύχημα και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 50χρονου που τραυματίστηκε.

Πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας άνδρας περίπου 50 ετών -το πιθανότερο εργαζόμενος στον χώρο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ, η κατάστασή του είναι σοβαρή και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Στο σημείο και ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Η διαρροή προέκυψε από κύκλωμα ψύξης σε χώρο επιχείρησης με επαγγελματικά ψυγεία που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού, ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 17 πυροσβέστες με ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. και 5 οχήματα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η διαρροή της αμμωνίας έχει μειωθεί και είναι θέμα χρόνου να αντιμετωπιστεί πλήρως.

Όπως έγινε γνωστό έγιναν τέσσερις προσαγωγές για το εργατικό ατύχημα στο Άγιο Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα προσήχθησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, ο υπεύθυνος της επιχείρησης και δύο εργάτες ως μάρτυρες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες – Σε ποιες περιοχές άγγιξε τους 29 βαθμούς ο υδράργυρος

Βόλος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του βρέφους από τη μηχανή

Πρωτόγνωρο θέαμα στην Άνδρο: Βγήκαν στη στεριά εκατοντάδες σαρδέλες – «Κοπάδια» και στα Κουφονήσια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:02