search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Πρωτόγνωρο θέαμα στην Άνδρο: Βγήκαν στη στεριά εκατοντάδες σαρδέλες – «Κοπάδια» και στα Κουφονήσια (Video)

06.11.2023 16:15
sardeles-new

Μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Άνδρου που βρίσκονταν το βράδυ της Κυριακής (5/11) στο λιμάνι του Κορθίου.

Ξαφνικά, σαρδέλες πετάγονταν μόνες τους στη στεριά. Πρόκειται για ψάρια τα οποία κυνηγήθηκαν από κάποια μεγαλύτερα και έφτασαν μέχρι την άκρη της παραλίας για να μην γίνουν… μεζές των μεγαλυτέρων θαλάσσιων θηρευτών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν παρατηρείται συχνά αλλά δεν είναι και κάτι ασυνήθιστο, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Ίδιο θέαμα και στα Κουφονήσια

Παράλληλα, μεγάλος αριθμός από σαρδέλες συγκεντρώθηκε και στα Κουφονήσια, προκαλώντας την έκπληξη των κατοίκων που βρίσκονταν εκεί και που έσπευσαν να ψαρέψουν όσες περισσότερες μπορούν.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok δείχνει κοπάδια από σαρδέλες στο λιμάνι. Όσοι μάλιστα είχαν και απόχη μπορούσαν πολύ εύκολα να τις μαζέψουν.

@giorgospsarros4

♬ πρωτότυπος ήχος – psarros

Διαβάστε επίσης:

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Πώς δημιουργείται το Βόρειο Σέλας που έγινε ορατό και στην Ελλάδα – Ποια η σχέση του με τις μαγνητικές καταιγίδες

«Όχι» του ΣτΕ στα αναδρομικά των βουλευτών

Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι από τον αντιφασιστικό χώρο για τα επεισόδια σε Μοναστηράκι και Βικτώρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:09