search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Βόλος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης του βρέφους από τη μηχανή

06.11.2023 17:12
troxaio-volos-new

Βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης του 53χρονου και του βρέφους που είχε στην αγκαλιά του από μηχανή, το βράδυ του Σαββάτου, στον Βόλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού παρέσυρε το 4 μηνών βρέφος το οποίο κράταγε στην αγκαλιά του ο παππούς του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το Mega, η μοτοσυκλέτα κινείται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπάει σφοδρά τον παππού με το εγγόνι στα χέρια του. Ο παππούς πέφτει κάτω ενώ το 4 μηνών βρέφος πέφτει και κυλιέται μερικά μέτρα πιο κει. Η γιαγιά του τρέχει να το σηκώσει και να το πάρει αγκαλιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η αιτία θανάτου του βρέφους είναι η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προήλθε από την πτώση του στην άσφαλτο.

Ο οδηγός της μηχανής θα βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι την απολογία του, την Τρίτη (7/11). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός είπε στον αρμόδιο ανακριτή ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του αλλά τελικά τον παρέσυρε, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, ανετράπη και προσέκρουσε σε παρκαρισμένο όχημα.

Διαβάστε επίσης:

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Πώς δημιουργείται το Βόρειο Σέλας που έγινε ορατό και στην Ελλάδα – Ποια η σχέση του με τις μαγνητικές καταιγίδες

Πρωτόγνωρο θέαμα στην Άνδρο: Βγήκαν στη στεριά εκατοντάδες σαρδέλες – «Κοπάδια» και στα Κουφονήσια (Video)

Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι από τον αντιφασιστικό χώρο για τα επεισόδια σε Μοναστηράκι και Βικτώρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:26