search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Γιάννης Οικονόμου: Πιο έντονη αστυνόμευση για τη νεανική παραβατικότητα

06.11.2023 17:25
oikonomou vouli

Περισσότερη αστυνόμευση είναι η επιλογή της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου

Ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι η πιο έντονη αστυνόμευση αποδίδει υπηρεσιακά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων.

«Ο αριθμός των συλλήψεων δείχνει ότι η ετοιμότητα της αστυνομίας αποδίδει, αν και είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι συνελήφθησαν 1.300 παιδιά, ενώ μειώνεται και ο μέσος όρος ηλικίας των δραστών», υποστήριξε ο Γιάννης Οικονόμου, συμπληρώνοντας πάντως, ότι το πρόβλημα δεν είναι θέμα αστυνομικής διαχείρισης αλλά πρόληψης, μιας λέξης μαγικής, όπως είπε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε σε διακομματική συνεργασία, «ώστε να παρέμβουμε ενεργά για  την ασφάλεια των παιδιών μας και την αποδόμηση της κουλτούρας βίας που καλλιεργείται από κάποιες ακραίες ομάδες». 

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Κατσαρός: Επιμένει στην καθαίρεση Κασσελάκη ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Φίλη

Πόθεν έσχες: Τα εισοδήματα και οι καταθέσεις του Προέδρου της Βουλής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κασσελάκη – Ράμμου – Δηλώσεις εντός της ημέρας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42