search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Γραμμέλη για Λασκαράκη: «Όταν λέω ότι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά» (Video)

06.11.2023 10:13
laskaraki-grammeli-new

Τη συνέντευξη που πήρε η Βάσω Λασκαράκη από την Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη, τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση για μια ηθοποιό.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα» με την τηλεκριτικό να τη χαρακτηρίζει «νερόβραστη κουβέντα» και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. “Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό”. Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, “τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή” κλπ. Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε», είπε προσθέτοντας:

«Αυτό τώρα που είδα εγώ, δεν με αφορά. Καλή κοπέλα είναι η Κατερίνα, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Κασσελάκης άλλαξε την ατζέντα δυναμικά – Θα φανεί αν είναι μάγκας»

Λευτέρης Λαζάρου: Το τρυφερό ενσταντανέ με τη Τζένη Θεωνά – «Μου είστε πολύ συμπαθής»

Γιον Βόιτ: Απογοητευμένος με τις δηλώσεις της κόρης του, Αντζελίνα Τζολί – «Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:50