search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς για metoo: Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος Χαϊκάλης (Video)

07.11.2023 10:39
tasos-chalkias-new

Για το κίνημα metoo μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους ηθοποιούς που κατάφεραν να επιστρέψουν στη σκηνή και σε εκείνους που έμειναν στο περιθώριο.

Ο ηθοποιός μίλησε συγκεκριμένα για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο την οποία χαρακτήρισε «θριαμβευτική», ενώ σχολίαζοντας την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, ο ίδιος θεωρεί ότι δικαίως διαμαρτύρεται, καθώς η υπόθεσή του είναι μεταξύ αυτών που ποτέ δεν έφθασαν στο δικαστήριο.

«Στο χώρο μας τα τελευταία πέντε χρόνια έγιναν διάφορα πράγματα. Κάποια ήταν δίκαια και άλλα υπερβολές. Όσοι ηθοποιοί δεν έφτασαν στα δικαστήρια, λανθασμένα διώχθηκαν από τον κόσμο. Κάποιοι είχαν την τεχνική να επανέλθουν αλώβητοι, ενώ άλλοι, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, όχι. Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος, αλλά και εκείνος δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Στη διαχείριση είναι τα περισσότερα σφάλματα», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Γιώργος Κιμούλης έχει επιστρέψει θριαμβευτικά στο θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια

Ταμίλα Κουλίεβα: «Την πρώτη φορά στην Επίδαυρο έπαθα σοκ» – Τι είπε για την «ανατρεπτική» συνεργασία της με τον ΛΕΞ (Video)

Κάιλι Μινόγκ: Με δημιουργίες του Alexandre Vauthier στο σόου της στο Λας Βέγκας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:23